Wie heeft er spulletjes en een ludieke activiteit?

1 jul 2005 - 13:13 - Van onze verslaggever: Margot

Beste gkmwatjes!!

Jullie weten natuurlijk allemaal dat de zomermarkt eraan zit te komen en wij in het kader van onze geld-verzamelingsacties een stand hebben gehuurd.
Het is de bedoeling dat we lekker 'rommeltjes' gaan verkopen, dus bij deze het verzoek om je zolder op te duiken, je kamer eens heeeel goed op te ruimen of je hele familie langs te gaan om dus.... rommelmarkt spullen te verzamelen!
Het zou handig zijn om mij (Margot) even te mailen indien je spullen hebt kunnen verzamelen zodat we een beetje weten wat we ter beschikking hebben.

Daarbij willen we een ludieke activiteit gaan uitvoeren bij die stand zodat we daarmee nog extra geld kunnen verdienen. De vraag aan jullie om mee te brainstormen over een leuk idee!!!
Graag zou ik dus asap leuke ideeen in m'n mailbox willen zien verschijnen , een beetje initiatief van iedereen is nooit verkeerd natuurlijk!!
Ik ga proberen iets op poten te zetten maar hoop dat jullie een beetje kunnen helpen omdat ik pas de vrijdag voor de zomermarkt terugkom van vakantie..

Dus lieve mensen, ik wens jullie een heel fijn weekendje toe en hoop snel wat van jullie te horen!

Greetz, Margot

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
© Copyright 1997-2024 - Chris Kamps