Onze site viel wederom niet in de prijzen

23 mrt 2006 - 14:35 - Van onze verslaggever: Chris

De internetredactie van C.V. Ge Kunt Me Wâ! feliciteert alvast de winnaar van Brabants beste site volgens Omroep Brabant. Daarnaast gaan de felicitaties ook uit naar de nummer 2 en nummers 3.

Dit is het bericht zoals die staat op de website van Omroep Brabant:




Tonpraten.nl en Deoptocht.nl Brabants beste sites

EINDHOVEN - De websites www.tonpraten.nl en www.deoptocht.nl zijn verkozen tot beste carnavalswebsites van het jaar. De wedstrijd is uitgeschreven door Omroep Brabant en UitinBrabant.nl. Komende zaterdag wordt de winnaar bekendgemaakt.

In totaal namen honderd Brabantse websites deel aan de wedstrijd. Alle sites zijn door de internetredacties van Omroep Brabant en UitinBrabant.nl beoordeeld. De bovengenoemde twee sites kwamen als beste uit de bus, vier websites hebben een eervolle vermelding ontvangen.

Uit de grote hoeveelheid deelnemers blijkt niet alleen dat bijna alle carnavalsverenigingen en blaasorkesten tegenwoordig een eigen site hebben, maar ook dat internet een belangrijke rol heeft gekregen in de communicatie binnen het carnavalsleven.

Eervolle vermeldingen
Uiteindelijk hebben vier websites een eervolle vermelding gekregen. Hiermee onderscheiden deze carnavalswebsites zich van de overige, die door vele carnavalsvierders en -liefhebbers worden bijgehouden. In de beoordeling eindigden deze vier met een gelijk aantal punten op de derde plaats. Het gaat om de sites: www.teugelders.nl uit Beek en Donk, www.waoterrijk.nl uit Nuland, www.peelstrekels.nlwww.peelstrekels.nl uit Deurne en www.rootz-tilburg.nl uit Tilburg.

Winnende sites
In het komende halfvastenweekend wordt de beste website van het jaar bekendgemaakt. De twee genomineerde sites zijn www.tonpraten.nl uit Tilburg en www.deoptocht.nl uit Schaijk.

Zaterdag 25 maart wordt in het radioprogramma Lekker geen Wekker van Omroep Brabant tussen 11.00 uur en 12.00 uur bekendgemaakt welke website met de hoofdprijs van duizend euro naar huis gaat.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
© Copyright 1997-2024 - Chris Kamps