Vrijdag 27 oktober 20:00-21:30 uur

30 sep 2006 - 9:07 - Van onze verslaggever: Chris

Aan het eind van het vorige schooljaar heeft meester Bert besloten om zijn onderwijsloopbaan een andere wending te geven.

Hij is nu werkzaam bij de vervangerspool van Optimus Primair Onderwijs, de organisatie waar Basisschool Sint Antonius Abt, een onderdeel van is. Zoals het er toen uitzag, zou meester Bert onze school als "thuisschool" krijgen. Dit betekende, dat hij op onze school zou werken op momenten dat hij niet ingezet kon worden voor vervanging. Daarom hebben wij in overleg met meester Bert besloten om (toen) geen afscheid te nemen.

Maar................. de regels voor de mensen van de vervangerspool zijn veranderd. De vervangers hebben geen "thuisschool" meer. En dat betekent dat meester Bert officieel ook niet meer benoemd is aan onze school.

Wij vinden, dat meester Bert na 33 jaar werken voor de kinderen uit Overlangel, Neerloon en Keent een groots afscheid heeft verdiend. We willen afscheid van hem nemen op vrijdag 27 oktober. 's Morgens samen met de leerlingen, 's avonds tijdens een afscheidsreceptie op school tussen 20.00 uur en 21.30 uur.

Hiervoor nodigen wij eenieder van harte uit.

Wij vragen u dit door te geven aan mensen die de Driesprong niet ontvangen, maar waarvan u denkt dat zij wel geïnformeerd willen worden.

Team Basisschool Sint Antonius Abt.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
© Copyright 1997-2024 - Chris Kamps