Genomineerden Sportgala Oss bekend

23 jan 2008 - 14:53 - Van onze verslaggever: Chris

TOGBron: http://www.kliksport.nl/

OSS - De Olympische Spelen 2008. Het grootste evenement van de wereld staat centraal tijdens het Osse Sportgala, dat op vrijdag 15 februari in Theater De Lievekamp wordt gehouden. Voormalig profwielrenner en presentator Maarten Ducrot en Frank den Brok zullen de avond aan elkaar praten. Tijdens de avond zullen de sportkampioenen uit de gemeente Oss in het zonnetje worden gezet. Niet alleen individuen maar ook teams worden gehuldigd voor hun sportieve prestaties in 2007.

Ook worden dit jaar de sporttitels van het jaar bekend gemaakt. In de categorie ’Sportman van het jaar 2007’ zal de strijd gaan tussen motorrijder Arie Vos, voetballer Erik Quekel en honkballer Loek van Mil. Ook bij de ’Sportvrouw van het jaar 2007’ zal het een spannende strijd worden. Taekwondoka Treesje Reuvers, hardloopster Angnetta van ’t Wout en schaatster Natasja Bruintjes gaan hier voor de titel. Wie zal er ’Sporttalent van het jaar’ worden? Drie talenten staken er volgens de commissie van het Sportgala boven uit: Kirsten van der Ven (handboogschieten), Soraya van Hees (dansen) en Suzanne van de Ven (turnen). De individuele categorieen zijn geweest, maar uiteraard waren er ook teams die in 2007 van zich deden spreken. Margriet 1, korfbalvereniging TOG en het biljartteam B.C.Litjes/ ’t Fabeltje zijn genomineerd voor ’Sportteam van het jaar’. Dit jaar is er ook de prijs van ’Evenement van het jaar 2007’. Het evenementen dat vorig jaar de meeste indruk heeft gemaakt en bovendien Oss op de kaart heeft gezet, krijgt hier de prijs.

Het Sportgala zal een bijzondere avond worden. Om de avond nog wat specialer maken, zullen Raymon van der Biezen, die zich als fietscrosser kan kwalificeren voor de Olympische Spelen 2008, en veldrijdster Daphny van den Brand eregasten zijn. Ook zullen er verschillende demonstraties van sportverenigingen zijn en wordt ook het muzikale aspect niet vergeten.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
© Copyright 1997-2020 - Chris Kamps