11.45 uur aanwezig zijn zondag 22 juni

16 jun 2008 - 13:20 - Van onze verslaggever: Chris

TOGIedereen dient as zondag om 11.45 uur op het veld van TOG aanwezig te zijn...de wedstrijden beginnen om 12.30 uur. Inschrijfgeld is € 15,- per team en bij betaling ontvang je het wedstrijdschema!

Hieronder de informatie die we ontvangen hebben over het toernooi.

Beste deelnemers,

Op 22 juni 2008 vindt het korfbaltoernooi voor familie en vrienden plaats. De volgende teams hebben zich hiervoor aangemeld:

9. Fam. Van Duren

Alle teams worden verzocht om 11.45 uur op het korfbalveld van TOG aanwezig te zijn, om 12.30 uur zal er gestart worden met de wedstrijden. Om circa 17.00 uur zal de finale wedstrijd gespeeld worden en aansluitend zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Het inschrijfgeld van € 15 per team dient bij aanvang van het toernooi aan de wedstrijdleiding betaald te worden. Bij betaling ontvangt u de poule-indeling en het wedstrijdschema.

Tijdens het toernooi is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een strafworpenbokaal en aan een loterij, hierbij zijn mooie prijzen te winnen.

Bij slecht weer is het verstandig om zelf te zorgen voor een tentje en/of een zeil.

Wij wensen alle deelnemende teams veel succes en plezier toe en benadrukken dat de sportiviteitprijs eigenlijk de belangrijkste is.

Bestuur TOG

Reglement korfbaltoernooi TOG 2008

1. De wedstrijden worden gespeeld op 2 velden.

2. Elk team dient 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd op het veld aanwezig te zijn.

3. Er wordt gespeeld volgens de regels van het gemengd korfbal.

4. Het eerst vermelde team kiest in welk vak zij beginnen en heeft de eerste inworp.

5. Er mag maximaal 3 keer per wedstrijd gewisseld worden, gewisselde spelers mogen in diezelfde wedstrijd niet meer terug gewisseld worden.

6. Het onderling uitwisselen van spelers is zonder toestemming van de wedstrijdleiding niet toegestaan.

7. De wedstrijden duren 2 x 10 minuten zonder rust. Na 10 minuten wordt er van functie en vak gewisseld. Er wordt dus niet gewisseld na 2 doelpunten.

8. Bij een gelijke eindstand in de poules, beslist het doelgemiddelde. Wanneer dat ook gelijk is worden er strafworpen genomen, zie punt 9.

9. Indien een speler een strafworp krijgt toegewezen van de scheidsrechter dient hij/zij deze strafworp ook zelf te nemen.

10. De finale duurt 2 x 12,5 minuten met 5 minuten rust. Na 2 doelpunten wordt er van vak gewisseld. Bij gelijkspel is er een verlenging van 10 minuten. Is de strijd dan nog niet beslist dan worden er strafworpen genomen, waarbij elke speler die bij het laatste fluitsignaal in het veld staat een strafworp neemt. Indien dit gelijk eindigt zal er om en om een strafworp genomen worden totdat iemand een strafworp mist. Deze ploeg is dan de verliezer.

11. Indien een speler/speelster van het veld wordt gestuurd, is deelname aan het verdere toernooi uitgesloten.

12. De scheidsrechter dient na afloop van de wedstrijd de eindstand persoonlijk door te geven aan de wedstrijdleiding.

13. Minimum leeftijd 14 jaar.

14. Elk team dient 1 duidelijk zichtbare (dmv een band of tape om de arm) aanvoerd(st )er te hebben, die het aanspreekpunt is voor de wedstrijdleiding en/of scheidsrechter.

15. Een team mag niet alleen maar uit actieve korfbalspe(e )l(st )ers bestaan.

16. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, of waarover enige discussie ontstaat, beslist de wedstrijdleiding.

17. Prijsuitreiking vindt direct plaats na de finale wedstrijd.

18. Iedere deelnemer die deelneemt aan het toernooi doet dit geheel op eigen risico. Voor zoekgeraakte eigendommen, diefstal of schade aan attributen stelt de organisatie zich niet aansprakelijk.

19. Ouders zijn verantwoordelijk voor zijn/haar kinderen.

Let op: Alle betrokkenen worden geacht het gehele reglement te kennen!

Wij wensen iedereen een heel gezellig en sportief toernooi toe!