Korte, maar goede vergadering

22 feb 2005 - 11:47 - Van onze verslaggever: Chris

Gisteren was de evaluatie-vergadering van C.V. De Nachtgravers voor de grote wagens senioren. Wij van C.V. Ge Kunt Me Wâ! waren met 3 leden aanwezig: Loek, Wendy en Chris. Ook waren er leden van C.V. Nog Efkes, C.V. Plog, C.V. ’t Stelt Niks Veur, C.V. De Schaafloepers, C.V. De Feestbeestuh en C.V. De Globetrotters aanwezig.

Tijdens deze vergadering kwam na voren dat het opbouwen zeker beter geregeld gaat en moet worden volgend jaar. Zodat er niet alleen Henri de gehele morgen aan het opbouwen is, waardoor de optocht te laat begon. Daarnaast werd er gevraagd of er niet wat gedaan kon worden aan de bomen/takken. Hier zal volgend jaar rekening mee (geprobeerd) gehouden worden.

Daarnaast lieten De Nachtgravers weten dat ze begin maart uitgenodigd zijn tijdens een vergadering met andere overkoepelende carnavalsverenigingen met de gemeente Oss. Wat de punten precies waren tijdens deze vergadering was nog niet (helemaal) bekend, maar het alcoholgebruik tijdens de optochten en misschien de afmetingen van wagens zal tijdens deze vergadering hoogstwaarschijnlijk wel ter sprake komen. Zodra er meer duidelijkheid is over deze (en andere punten) zullen De Nachtgravers dit ook (tijdig) laten weten.

Wij, als vereniging, hebben eventjes aangekaart dat het misschien verstandig is om de oud ijzer container van school eerder neer te laten zetten na carnaval, zodat wij ons oud ijzer kunnen schenken aan de school. Ook het punt over de milieustraat van Oss hebben we aangekaard en De Nachtgravers zouden dit punt zeker ook meenemen tijdens de vergadering met de gemeente begin maart.

Daarnaast liet de voorzitter, Berni van Eldijk, ook nog weten trots te zijn om zo’n mooie als afgelopen jaar.

Na een klein half uurtje was de evaluatie-vergadering afgelopen.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
© Copyright 1997-2024 - Chris Kamps