Carnavalszaterdag 2002

Door één van onze verslaggevers (Chris)

De zaterdag zal bij ons toch altijd wel weer een hectische dag blijven. Ook al willen velen dit niet, toch lijkt het bij onze groep te horen. Zo ook dit jaar.

In de allereerste uurtjes van de carnavalszaterdag zijn we nog met een aantal man druk bezig de wagen af te krijgen. De één na de ander haakt af totdat men er rond een uurtje of 4:00 uur allemaal genoeg van heeft en ervoor kiest om 's morgens maar verder te gaan.

Rond een uurtje of 9:00/10:00 uur zijn de eerste mensen alweer bezig om de wagen verder af te werken. Doordat er nog best veel gedaan moet worden, wordt iedereen die niet bij de wagen is, maar eventjes opgebeld, zodat we dit jaar niet tot 's avonds laat nog bezig zijn. Dit helpt en er komen genoeg mensen daarna opdagen.

Nadat de eindtijd van het verven steeds weer verzet is, wordt er begin van de avond begonnen met vernissen. Doordat hier maar een aantal man echt bij nodig is, gaat de rest zich alvast helemaal klaar maken voor de eerste carnavalsavond. Deze wordt traditioneel in Overlangel gevierd en was weer erg gezellig.

Al met al was de zaterdag weer een hectische dag, met een geweldig slot in de Petjes Bar. Die al snel een eigen lied krijgt op de muziek van "De Pizzahut":

De Petjes Bar
De Petjes Bar
Het is zo gezellig in de Petjes Bar
De Petjes Bar
De Petjes Bar
Het is zo gezellig in de Petjes Bar
Bij Janssen, Bij Janssen !!!

Na wat pilsjes en andere drankjes te hebben genuttigd gaat iedereen niet al te laat (4:00 uur) richting huis. Iedereen voor wie het geldt, heeft er toch wel een beetje rekening mee gehouden dat de volgende dag een vroege zondagmorgen zal worden, vanwege de wagen.


[ Za 9 feb ] - [ Zo 10 feb ] - [ Ma 11 feb ] - [ Di 12 feb ] - [ Uiteten ] - [ Overige ]